NVM
Vastgoed Certificaat
NWWI
FUNDA

Over ons

Algemeen
Na bijna 10 jaar actieve dienst en vele verkopen bij een makelaarskantoor in Flevoland heb ik, Paul Buisman, de stap genomen om als zelfstandig makelaar / taxateur verder te gaan. Per 1 oktober 2010 ben ik de trotse eigenaar van Buisman Makelaars, een NVM kantoor met de nodige ambities!

Dienstenpakket
Buisman Makelaars is aangesloten bij de NVM, Vastgoedcert en het NWWI.
Voor de verkoop komt uw woning prominent op Funda en een door alle financiële instelling erkend taxatierapport kan vlot worden opgemaakt.
Voor hypotheken werk ik samen met een aantal onafhankelijke en erkend hypotheekadviseurs welke u graag van dienst zijn. Voor een gedegen hypotheekadvies bent u bij Buisman Makelaars dus ook aan het juiste adres!

Contact
Voel u vrij en voel u thuis, dat is waar het bij Buisman Makelaars om draait.
Voel u vrij mij uit te nodigen om kennis met u te maken! Doormiddel van ondermeer eerlijke adviezen, een duidelijk verhaal en een actief verkoopbeleid zal ik ervoor zorgen dat u een helder beeld krijgt van de mogelijkheden en kansen in de huidige markt.

Graag tot snel!

Met vriendelijke groet,
Paul Buisman

Gratis waardebepaling

Wat kan Buisman Makelaars voor mij betekenen bij de verkoop van mijn woning?

Lees meer Verkoopmakelaar

Aankoopmakelaar

Ik heb mijn droomhuis gevonden, maar hoe nu verder? Een aankoopmakelaar!

Lees meer Aankoopmakelaar

Taxaties

U heeft een woning gekocht of u gaat uw hypotheek oversluiten.

Lees meer Taxatie

Hypotheken

Hoeveel kan ik eigenlijk lenen en kan ik dat wel betalen?

Lees meer Hypotheken