NVM
Vastgoed Certificaat
NWWI
FUNDA

Nieuws

Veluws ontwerpburo winnaar prijsvraag gemeente Lelystad

Veluws Ontwerpburo winnaar van openbare inschrijving op projectkavel in Warande

Het Veluws Ontwerpburo is door notaris Binnerts van notariskantoor Hak Rein & Vos uitgeloot om op een kavel aan de Poelkruidstraat in de wijk Warande hun woonplan van 10 rijwoningen te mogen realiseren. Aansluitend is de reserveringsovereenkomst tussen gemeente en Veluws Ontwerpburo getekend.

Op de openbare inschrijving hadden in totaal twintig ontwikkelende partijen met een nader uitgewerkt woningbouwplan gereageerd. Dit geeft de toenemende belangstelling weer van marktpartijen om te willen gaan bouwen in Lelystad.  De plannen moesten o.a. passen  binnen het geldende bestemmingsplan en voldoen aan het beeldregieplan dat voor Lelystadse jongste nieuwbouwwijk Warande is opgesteld. Helaas voldeden slechts twee inzendingen aan alle inschrijvingsvereisten.

Het is nu aan het Veluws Ontwerpburo om al dan niet met behulp van andere partijen het plan op de markt te brengen en gerealiseerd te krijgen. De start verkoop is voorzien op  zaterdag 6 augustus tussen 11.00 en 14.00 uur bij Buisman Makelaars aan de Zilverparkkade 15.

Royale eengezinswoningen
Het plan bestaat uit twee rijen van 5 royale eengezinswoningen, elk  op 118 m2 grond. De tuin is op het zuiden. De woningen hebben 3 slaapkamers en een ruime zolder waar een 4e slaapkamer kan worden gemaakt. De woningen zullen volledig afgebouwd en ingericht worden opgeleverd. Zo zijn de woningen voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen en kunnen de kopers hun eigen keuken en badkamer uitkiezen.

Prijsindicatie van de woningen: € 179.500,- Meer informatie bij de verkopende makelaar: http://www.buismanmakelaars.nl/

(bron: Gemeente Lelystad)


29-07-2016

De eerste Lelystadse nieuwbouwdag.

Op zaterdag 21 november 2015 zal aan de Zilverparkkade 15 te Lelystad (kantoor van Buisman Makelaars) de eerste Lelystadse nieuwbouw dag plaatsvinden. Een unieke gelegenheid om u te laten informeren over lopende en komende nieuwbouwprojecten in Lelystad.

Een drietal nieuwbouwontwikkelaars, te weten: Le Clercq, Readyforliving en ISPA Vastgoed zullen op deze dag hun projecten op het kantoor van Buisman Makelaars presenteren.

Zo zijn er nog enkele eengezinswoningen in de prijsklasse van € 152.500,00 tot € 192.900,00 v.o.n. beschikbaar, maar ook zijn er nog een aantal grotere woningen van het type 2-onder-1-kap beschikbaar op kavels van 258m² tot zelfs 439m² met prijzen van € 264.900,00 tot € 314.900,00 v.o.n. Tuin Zuidwest, ligging aan het water of een geheel kant-en-klare woning? Laat u tijdens de Lelystadse nieuwbouw dag informeren over de mogelijkheden.

Ook voor diegene die interesse heeft in komende nieuwbouwprojecten in Hanzepark, Warande en de overige nieuwbouwlocaties in Lelystad en zich daarvoor wens in te schrijven is deze dag uitermate geschikt. Wie wil er immers niet als eerste op de hoogte gebracht worden van nieuwe ontwikkelingen!

Tot slot kunt u zich op deze dag (bij voorkeur op afspraak) door diverse beschikbare erkend hypotheekadviseurs laten informeren over uw mogelijkheden op hypotheekgebied. De professionals van diverse lokale hypotheekverstrekkers en hypotheektussenpersonen staan deze dag voor u klaar!

Zaterdag 21 november 2015 van 11.00 uur tot 14.00 uur – De eerste Lelystadse nieuwbouw dag – U bent van harte welkom!


12-11-2015

Problemen bij opvragen van het energielabel voor woningen.

Bij het inloggen op www.energielabelvoorwoningen.nl met de DigiD krijgt een verkoper soms bericht dat hij geen woning bezit, terwijl dit wel het geval is.

De meest voorkomende oorzaak is dat de partner van de aanvrager in het Kadaster als meest rechthebbende geregistreerd staat. Bij een gelijke eigendomsverdeling is dit doorgaans de oudste eigenaar. Alleen die kan het energielabel definitief maken.

Andere mogelijke oorzaken zijn:
 • Doordat er verschillende schrijfwijzen zijn van het adres, of doordat de verkoper buitenlander is en niet in het Basisregistratie Personen (BRP) geregistreerd staat, kunnen Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) en Kadaster niet aan elkaar worden gekoppeld.
 • Als in het Basisregistratie Personen (BRP) geen Burger Service Nummer (BSN) bekend is, kan geen koppeling tussen de verkoper en de woning worden gemaakt .
 • Het adres van een nieuwbouwwoning is soms nog niet bekend in het Kadaster.
 • Bij nieuwbouwwoningen: al bij het verlenen van de bouwvergunning voert de gemeente een nieuw adres in de BAG. Deze gegevens komen met één à twee maand vertraging terecht op www.energielabelvoorwoningen.nl. Een andere veel voorkomende reden waarom een woning van een projectontwikkelaar niet gevonden wordt, is dat van de verkoper als niet natuurlijke persoon geen KvK-nummer bekend is.

Ondanks dat een verkoper deze melding krijgt, kan via www.energielabelvoorwoningen.nl wel een definitief energielabel worden aangevraagd. Hiervoor moet eerst de woning worden gekoppeld aan het systeem. Dit doet de verkoper door de volgende stappen te doorlopen (let op: een kopie, scan of foto van de koopakte of eigendomsakte is nodig): 

 1. Klik op de knop ‘Woning zoeken’ onderaan de pagina.
 2. Vul in het nieuwe scherm een aantal gegevens in: uw e-mailadres en de postcode en het huisnummer van de woning waarom het gaat
 3. Klik op de knop ‘Zoeken’, selecteer de betreffende woning uit de lijst en klik deze aan, zodat deze donker kleurt.
 4. Vervolgens kunt u uw koopakte of eigendomsbewijs van uw woning uploaden. Alleen zo kan er een koppeling gemaakt worden tussen u en uw woning. Het uploaden doet u door op de knop ‘Kies bestand’ te klikken en het benodigde bestand te kiezen.
 5. Ziet u onder ‘Geüpload’ de juiste bestanden staan? Zet dan rechtsonder een vink dat u alles naar waarheid heeft ingevuld en klik op de knop ‘Versturen’.
 6. U logt vervolgens uit van de site. Per mail krijgt u een bevestiging van uw aanvraag om uw woning te koppelen.
 7. Binnen enkele werkdagen (maximaal 5) ontvangt u een mail met de melding dat uw woning wel of niet juist is gekoppeld.
 8. Is de koppeling gelukt? Dan kunt u via www.energielabelvoorwoningen.nl inloggen en uw definitieve label aanvragen.
 9. Is de koppeling helaas niet gelukt? In de mail staat waarom uw verzoek is afgekeurd. Het kan zijn dat er iets niet in orde is met de bijgevoegde bijlage(n). U kunt opnieuw uw aanvraag voor de koppeling indienen.
Heeft u nog vragen? Bel of mail de Helpdesk Energielabel via 0800-0808 ofhelpdesk@energielabel.nl

bron: nvm.nl


19-05-2015

Lelystad Airport mag definitief uitbreiden

LELYSTAD - Lelystad Airport mag definitief uitbreiden. Dat wordt volgende week
officieel bekend, zo bevestigen bronnen zaterdag na berichtgeving van die
strekking bij de NOS.

Het definitieve besluit over uitbreiding van de luchthaven werd vorig jaar uitgesteld omdat er nog allerlei procedures doorlopen moesten worden.

Het is de bedoeling dat Lelystad vanaf 2018 in stappen wordt uitgebreid en vakantievluchten van Schiphol overneemt, dat zich dan vooral richt op intercontinentale vluchten en overstappers. Lelystad moet kunnen groeien tot 45.000 vluchten en 6,7 miljoen passagiers per jaar. Daarvoor moet een nieuwe start- en landingsbaan van 2400 meter worden gebouwd en een passagiersterminal. Schiphol steekt daar 90 miljoen euro in. Het kabinet stak eerder al 50 miljoen euro in de verbetering van de bereikbaarheid van Lelystad Airport. De regio legt daar 20 miljoen euro bij.
De gemeente Lelystad en de provincie Flevoland zijn in principe altijd voorstander geweest van de uitbreiding van de luchthaven. Natuur- en Milieu- en dierenwelzijnsorganisaties zijn mordicus tegen.
Vogelbescherming Nederland en de Vogel- en Natuurwacht Zuid-Flevoland roepen de Tweede Kamer op een beslissing voor uitbreiding van Lelystad Airport op dit moment te voorkomen. De natuurorganisaties vinden dat nu besluiten tot uitbreiding van het vliegveld onverantwoord is. „Er is een te groot risico voor de vliegveiligheid en de omringende natuurgebieden. De kans op vogelaanvaringen is niet goed onderzocht en lijkt groot te zijn”, stellen de organisaties zaterdag.

 

(bron: De Telegraaf)


28-03-2015

Vanaf 1 juli 2015 NHG-grens naar €245.000,-

De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is een garantie die van toepassing is op
hypotheken. Een hypotheek met NHG zorgt voor korting op de hypotheekrente. Op dit moment geldt de NHG voor hypotheken tot een bedrag van € 265.000,-. Dit bedrag is inclusief bijkomende kosten, zoals notariskosten, advieskosten, borgtochtprovisie en overdrachtsbelasting.

Dit betekent dat bij de aankoop van een bestaande woning de koopsom plus eventuele verbouwingskosten niet meer mag bedragen dan € 250.000,00. Bij aankoop van een nieuwbouwwoning is de maximale koop-/aanneemsom inclusief meerwerk eveneens € 250.000,00. NHG rekent standaard met 6% bijkomende kosten.

Per 1 juli 2015 wordt de NHG-grens verlaagd naar € 245.000,-. Dit bedrag is inclusief bijkomende kosten, zoals notariskosten, advieskosten, borgtochtprovisie en overdrachtsbelasting. Dit betekent dat per 1 juli 2015 de koopsom plus eventuele verbouwingskosten van een bestaande woning niet meer mag bedragen dan € 231.132,-. Bij aankoop van een nieuwbouwwoning is de maximale koop-/aanneemsom inclusief meerwerk eveneens € 231.132,-

Tip! Om nog te profiteren van de huidige NHG-grens van € 265.000,- moet de hypotheekofferte voor 1 juli 2015 zijn uitgegeven door de bank. De ondertekening van de hypotheekofferte is niet van belang.

(bron: NVM.nl)


28-03-2015

Kwart verwacht restschuld bij verkoop woning

Ruim een kwart van de Nederlanders die binnen twee jaar willen verhuizen, verwachten bij de verkoop van hun huidige woning een restschuld.

Een op de vijf huiseigenaren die een restschuld vermoedt, heeft een hypotheek waarop niet wordt afgelost.

Dat blijkt woensdag uit onderzoek van Wijzer in geldzaken onder vijfhonderd Nederlanders die binnen twee jaar een nieuw huis willen kopen.
(bron: NU.nl)

Denkt u er ook over om de woning te verkopen en verwacht u (zeer waarschijnlijk ook een restschuld? Maak dan eens een afspraak met Buisman Makelaars. Buisman Makelaars heeft ruime ervaring met verkopen van woningen, ook als deze financieel "onder water" staan. In de op te stellen verkoopstrategie een passende oplossing bedenken, veelal met een financieel expert, is dan zeker een stap in de goede richting.


09-04-2014

Buisman Makelaars ook actief in Lelystad!

Vol enthousiasme kan ik, Paul Buisman, u meedelen dat Buisman Makelaars naast de verkoop- en taxatiewerkzaamheden in Almere sinds 01 oktober 2013 ook voor 100% actief is in Lelystad!
De vestigingsplaats voor Buisman Makelaars zal Almere blijven, echter als logische uitbreiding van mijn werkzaamheden kunnen ook de woningbezitters van Lelystad voor de actieve en succesvolle dienstverlening van Buisman Makelaars kiezen.

Waarom kiezen voor Buisman Makelaars?
Buisman Makelaars is actief, kundig en zeer zeker ook realistisch in het advies. Als NVM-kantoor zorgen wij voor een top presentatie op Funda, waardoor u gegarandeerd meer opvalt tussen al het overige aanbod.

Ook uw woning verkopen?
Neem dan gerust, vrijblijvend contact met ons op via (036) 82 00 282 of paul@buismanmakelaars.nl
Dan neem ik contact met u op voor een geheel gratis en realistisch verkoopadvies!

Buisman Makelaars, wij zorgen dat u zich thuis voelt! Ook in Lelystad!!


10-10-2013

Grootste huurstijging sinds 1994

De huren van huizen zijn in juli met gemiddeld 4,7 procent gestegen. Het is de grootste huurstijging sinds 1994.

Dat maakt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donderdag bekend.

De maximale huurverhoging was dit jaar niet alleen gebaseerd op de inflatie over het afgelopen jaar, maar was ook afhankelijk van de inkomensklasse van de huurders. De huren stegen het meest voor huurders met een hoog inkomen.

Toch besloten verhuurders in veel gevallen de huur niet maximaal op te schroeven. Van de hoogste inkomens ging slechts 53 procent de voor hen maximale huurstijging van 6,5 procent betalen. Het overgrote deel van huurders met een laag inkomen werd wel geconfronteerd met de voor hun maximale verhoging van 4 procent.

De huurstijging in juli komt 2,2 procentpunt hoger uit dan de inflatie over het jaar 2012. Het is voor het eerst sinds 1996 dat het verschil tussen de huurstijging en de inflatie in het voorliggende jaar meer dan 2 procentpunt bedraagt.

Vier van de vijf woningen worden verhuurd door sociale verhuurders, zoals woningcorporaties. Bij hen kwam de huurstijging gemiddeld op 5 procent uit, voor particuliere verhuurders gold een stijging van 3,7 procent.

(bron: ANP/NU.nl)


06-09-2013

Zorgplicht banken ná gedwongen verkoop

Als een iemand door financiële problemen zijn huis gedwongen moet verkopen, zou de bank samen met de gemeente een vervangende woonruimte moeten regelen.

De zorgplicht van de hypotheekverstrekker moet ook doorlopen ná een gedwongen verkoop. Dat schrijft de Vereniging Eigen Huis (VEH) donderdag in een brief aan staatssecretaris Jetta Klijnsma van Sociale Zaken.

Volgens de belangenclub moeten er betere afspraken gemaakt worden over de verplichtingen van banken ten aanzien van mensen die een betalingsachterstand op hun hypotheek hebben.

Meestal is het de bank die het traject van een gedwongen verkoop inzet en dat brengt bijzondere verantwoordelijkheden met zich mee, zegt VEH.

Op straat
Banken moeten zich realiseren dat door een gedwongen verkoop misschien wel mensen op straat komen te staan. De bewoners worden gedwongen om bij familie in te trekken, in een caravan te slapen of gebruik te maken van noodopvang.

''Wij zeggen niet dat de bank hun huisvesting moet betalen, maar de bank zou wel onmiddelijk contact moeten opnemen met de betreffende gemeente'', legt een woordvoerder van VEH uit.

In oude huis
"Ook kan er gedacht worden om deze mensen in hun oude huis te laten wonen zolang er nog geen nieuwe bewoner is gevonden. Anders staat het huis toch maar leeg."

Nu is het voor veel mensen vaak niet duidelijk wat zij van hun bank mogen verwachten, stelt de zegsman. De groep huizenbezitters met een grote betalingsachterstand loopt op.

Wanneer zij advies willen over hoe zij een gedwongen verkoop kunnen voorkomen, dan worden zij van het ene loket naar het andere gestuurd. VEH heeft hierover verschillende meldingen binnengekregen en wil dat deze situatie snel verbetert.

Geen taak
De Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) liet in een reactie weten het zoeken naar vervangende woonruimte niet als verantwoordelijkheid te zien.

Banken zeggen echter dat zij er al alles aan doen om gedwongen verkoop te voorkomen. Die maatregel is volgens de NVB slechts ''een uiterste middel en gebeurt alleen na een lang en zorgvuldig proces''.

De banken beroepen zich erop zeer betrokken te zijn bij schuldenproblematiek en proberen door middel van voorlichting en begeleiding betalingsachterstanden te voorkomen of te verhelpen.

Veilingen
''Gelukkig blijft het aantal veilingen hierdoor, ondanks de crisis, beperkt tot ongeveer 2500 per jaar op een voorraad van 4 miljoen koopwoningen'', benadrukt de NVB.

''Banken gaan bij dreigende problemen zo vroeg mogelijk in overleg met de klant om te zoeken naar een oplossing.

Als na een zorgvuldig proces blijkt dat verkoop van het huis de beste oplossing is, dan krijgen klanten ruim de tijd om het huis vrijwillig te verkopen en vervangende woonruimte te zoeken.''

(bron: ANP)


06-09-2013

Buisman Makelaars actief op Facebook

 

We kunnen er niet meer omheen, social media wordt steeds belangrijker. Grote ketens welke actief zijn op Facebook zoals IKEA, Lidl en Heineken kennen we allemaal wel, maar ook de kleinere bedrijven weten hun weg te vinden. Wat nog veel belangrijker is, miljoenen consumenten zijn dagelijks actief op Twitter, Facebook, Hyves en Linkedin. Deze consumenten zijn natuurlijk potentiële kopers en opdrachtgevers voor diverse bedrijven.  De makelaardij behoort daar ook zeker toe.
Alleen al om deze reden heeft Buisman Makelaars sinds enige tijd een Twitter account en een eigen pagina op Facebook.
 
Op deze pagina zullen nieuwtjes worden gebracht over te koop staande woningen en diverse te voeren acties zoals Open Huis Routes. Naast de vermeldingen van algemene acties zullen wij ook gerichte acties starten voor het werven van nieuwe opdrachtgevers of het onder de aandacht brengen van een enkele woning of een heel nieuwbouwproject.

De actie kan uiteenlopen van een “like us” op Facebook voor 25% korting op een taxatierapport of zelfs een gratis taxatierapport! Ook zullen wij (nieuwbouw)woningen verkopen waarbij u een gratis Ipad of andere gadget krijgt of zelfs tot soms wel 6 maanden geen woonlasten hoeft te betalen! Voor deelname aan deze acties is het natuurlijk wel van belang dat u staat geregistreerd op facebook als vriend van Buisman Makelaars, maar dat spreekt natuurlijk voor zich.

Is uw interesse gewekt? Neem dan eens een kijkje op de Facebookpagina van Buisman Makelaars.

Met vriendelijke groet,

Paul Buisman


15-06-2012

NHG-lening gewild in onzekere tijden.

In 2011 hebben in totaal 136.500 huishoudens de aankoop of verbetering van hun woning gefinancierd met NHG. Dit is sinds de introductie van NHG in 1995 het hoogste aantal garanties in één jaar. Hieruit kan worden opgemaakt dat consumenten en geldgevers in economisch ongunstige omstandigheden kiezen voor een veilige en verantwoorde financiering. Met NHG is in 2011 meer dan ooit in die behoefte voorzien.

Ongeveer 98.000 garanties hadden betrekking op de aankoop van een woning. Dat is ondanks het afnemen van het aantal woningverkopen ongeveer evenveel als in 2010 (99.000). Daarnaast hebben ongeveer 33.000 huishoudens een lening met NHG afgesloten voor de verbouwing van hun woning. Dat is 37% meer dan in 2010 (24.000). Deze toename concentreerde zich in de eerste helft van het jaar en lijkt daarom sterk samen te hangen met de tijdelijke verlaging van de BTW voor woningverbetering die per 1 juli 2011 is beëindigd.

Toename aanspraken op NHG
In 2011 hebben in totaal ongeveer 2.000 huishoudens, vanwege een gedwongen verkoop met verlies, een beroep gedaan op NHG. Dat is ongeveer de helft meer dan in 2010 (1.331). (Echt)scheiding (50%) en werkloosheid (20%) zijn de belangrijkste oorzaken. Het toenemende beroep op NHG is grotendeels toe te rekenen aan de prijsdaling van woningen. Dit verhoogt immers de kans dat bij verkoop de opbrengst van een woning lager is dan de resterende hypothecaire lening. Daarnaast is voor een deel sprake van een volume-effect, vanwege het feit dat de afgelopen jaren meer leningen met NHG zijn verstrekt.

Ondanks de gedaalde huizenprijzen ligt in 2011 het gemiddelde verlies per woning met circa € 34.000 op hetzelfde niveau als vorig jaar. Dit is mede het gevolg van het met de geldgevers gevoerde beleid gericht op het zo veel mogelijk beperken van de omvang van de restschuld. Hieronder valt ook het bevorderen van onderhandse verkoop in plaats van verkoop via de veiling. Zo vond in 2011 nog slechts 25% van de verkopen plaats via de veiling. In 2008 was dat nog 50%.

“Gezien de omvang van de kredietcrisis valt het aantal aanspraken dat momenteel op NHG wordt gedaan mij erg mee”, stelt Karel Schiffer, algemeen directeur van de Nationale Hypotheek Garantie. “Naarmate de werkloosheid toeneemt en de prijzen van woningen dalen, zijn meer huishoudens genoodzaakt een beroep op NHG te doen. Het belang van NHG als vangnet voor de financiële risico’s van het eigenwoningbezit is op dit moment groter dan ooit.”

Waarborgfonds verder versterkt
Het NHG-waarborgfonds, waaruit de verliesdeclaraties worden betaald, is in 2011 toegenomen met € 87 miljoen naar in totaal € 730 miljoen. Daarbij zijn de verliezen over 2011 ruimschoots gecompenseerd door de premie-inkomsten in verband met nieuwe garanties. Ondanks het toegenomen aantal verliesdeclaraties is het weerstandsvermogen van het NHG-waarborgfonds het afgelopen jaar verder versterkt.

Voor 2012 wordt rekening gehouden met een verdere toename van het aantal verliesdeclaraties. Ook worden minder nieuwe garanties verwacht, onder meer vanwege de aangekondigde verlaging van de NHG-kostengrens van € 350.000 naar € 320.000 per 1 juli 2012. Mede door de verhoging van de premie voor nieuwe garanties vanaf 1 januari 2012 (van 0,55% naar 0,70%) wordt ook voor 2012 een positief resultaat verwacht.

“Het NHG-waarborgfonds staat als een huis! Wij mogen er trots op zijn dat wij in Nederland beschikken over een sterke institutionele waarborg”, aldus Karel Schiffer. “Hierdoor zijn de risico’s van de financiering van het eigenwoningbezit beheersbaar.”

(bron: nhg.nl)


 


07-01-2012

Overdrachtsbelasting tijdelijk verlaagd van 6% naar 2%!

Overdrachtsbelasting tijdelijk verlaagd van 6% naar 2%!

De overheid heeft de overdrachtsbelasting gedurende één jaar verlaagd van 6% naar 2%. Dit is vandaag, vrijdag 01 juli 2011, door het kabinet bekend gemaakt.

Kansen

Door deze verlaging, welke met terugwerkende vanaf 15 juni 2011 van kracht zal zijn, zullen er voor kopers nieuwe kansen komen. Er hoeft minder geleend te worden voor de financiering van een woning, waardoor starters (en doorstromers) een grotere kans maken om nu juist wel die ene woning te kunnen kopen. Uw voordeel met het nieuwe tarief is bij een woning van € 150.000,00
al € 6.000,00. Dat er nu kansen liggen en dat de koper aan zet is, is mij duidelijk. Nu de kopers nog!

Financieringsnorm
Omdat de financieringsnorm tot 01 augustus 2011 nog niet zal veranderen, 125% van de executiewaarde, is er ook weer meer ruimte om binnen de financiering te kunnen verbouwen.
Na 01 augustus zal de hypotheek maximaal 110% van het aankoopbedrag van de woning bedragen, ook zal er verplicht moeten worden afgelost op de hypotheek.

Kosten
De verlaging van de overdrachtsbelasting zal de overheid naar schatting 1,5 miljard euro kosten. Het kabinet wil dit bedrag bij elkaar krijgen door ondermeer een bankenbelasting in te voeren en eventueel het spaarloon af te schaffen.

De koper is aan zet
Als u als koper gebruik te maken van deze regeling, dan is het van belang om nu de volgende stap te zetten. Niet alleen zullen er meer kapers op de kust zijn voor de door u zo begeerde woning, de regeling is slechts tijdelijk, tot 15 juni 2012.

Vragen
Heeft u vragen over de inhoud van dit artikel, neemt u dan gerust contact met mij op. Naast de mogelijkheid om u als aankopend makelaar bij te staan bij de aankoop van uw nieuwe droomhuis, is het ook mogelijk om uw nieuwe financiële plaatje vrijblijvend door een onafhankelijk en Erkend hypotheekadviseur te laten berekenen.

Kortom: De koper is aan zet!


Paul Buisman
 


01-07-2011

Nieuwe website Buisman Makelaars actief!

Welkom op de nieuwe en moderne website van Buisman Makelaars!

Op deze site kunt u, zoalsbij de meeste makelaars, ons woningaanbod bekijken, zoekopdrachten uitzetten en u kunt zichzelf inschrijven voor onze nieuwsbrief met leuke informatie over de woning- en hypothekenmarkt. Echter, dat zijn slechts een paar van de mogelijkheden.

Voor onze opdrachtgevers is het namelijk ook nog mogelijk om middels een eigen login hun persoonlijke pagina te bezoeken. Op deze pagina staat alles over hun woning, de bezichtigingen en de gemaakte afspraken. Ook kunnen onze opdrachtgevers via hun persoonlijke pagina mails aan de makelaar versturen en mails van de makelaar ontvangen. Alles overzichtelijk op één pagina en altijd op te vragen. Wel zo makkelijk!

 . Alles oiverWij wensen u veel plezier met het bekijken en gebruiken van deze site en zouden het leuk vinden om ook u als nieuwe opdrachtgever te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Buisman Makelaars 


25-06-2011

Gratis waardebepaling

Wat kan Buisman Makelaars voor mij betekenen bij de verkoop van mijn woning?

Lees meer Verkoopmakelaar

Aankoopmakelaar

Ik heb mijn droomhuis gevonden, maar hoe nu verder? Een aankoopmakelaar!

Lees meer Aankoopmakelaar

Taxaties

U heeft een woning gekocht of u gaat uw hypotheek oversluiten.

Lees meer Taxatie

Hypotheken

Hoeveel kan ik eigenlijk lenen en kan ik dat wel betalen?

Lees meer Hypotheken