NVM
Vastgoed Certificaat
NWWI
FUNDA

Aankoopmakelaar

Ik heb mijn droomhuis gevonden, maar hoe nu verder? Een aankoopmakelaar!

Aankoopbegeleiding
Kunt u op onze website uw droomhuis niet vinden? Dan helpen wij u graag bij de aankoop van een woning bij één van onze collega makelaars.

Waarom een aankoop makelaar?
Het kopen van een woning is voor u natuurlijk geen alledaagse bezigheid. Daarom is het van belang om een deskundig en ervaren makelaar in te schakelen om u bij deze grote beslissing bij te staan.
Buisman Makelaars beschikt door jarenlange ervaring over de kennis van de markt en de juiste onderhandelingsvaardigheden. Zo zorgen wij ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan en dat u niet teveel voor uw nieuwe woning betaald, wel zo prettig!

Wat doet een aankoopmakelaar?
Als aankoopmakelaar gaan wij met u mee naar de bezichtigingen en zullen wij u tijdens de bezichtiging wijzen op de plussen, maar ook de minpunten van de woning. Onze ervaring leert dat kandidaat kopers over het algemeen met een “roze bril” door de woning lopen en daardoor veel belangrijke punten over het hoofd zien waardoor ze uiteindelijk teveel betalen voor de woning.
Na afloop van de bezichtigingen zullen wij met u de woning doorspreken en indien we er aan toe zijn, de onderhandeling voeren. Ook adviseren wij u of een bouwkundige keuring noodzakelijk is.
Een onderhandeling is succesvol tot een eind gebracht als de koopsom, aanvaardingstermijn (datum van oplevering) en overige voorwaarden overeengekomen zijn.
Als de “deal” een feit is, zullen wij voor u de koopakte controleren, deze samen met u doornemen en tenslotte ook ondertekenen.
Tot slot gaan wij mee naar de laatste inspectie van de woning, welke meestal plaatsvindt op de dag van het notariële transport. Tijdens deze inspectie zullen we samen met de verkopende partij door de woning lopen en kijken of alles is zoals in de onderhandelingen overeengekomen. Tevens zorgen wij ervoor dat garantiebewijzen e.d. overgedragen worden en noteren we de meterstanden.
De uiteindelijke sleuteloverdracht bij de notaris is het sluitstuk van onze aankoopbegeleiding. Bij de notaris tekent u de leveringsakte en eventueel ook de hypotheekakte.
Natuurlijk kunt u, als er achteraf nog vragen zijn, altijd contact met ons opnemen!

Belangrijke punten om rekening mee te houden.
Voordat u overgaat tot het bezichtigen van een woning is het belangrijk om uzelf de volgende vragen te stellen:
•    Hoeveel heb ik te besteden? Hiervoor adviseren wij u om contact op te nemen met uw hypotheekadviseur. Ook kunt u hiervoor gebruik maken van onze rekenmethode.
•    Waar moet mijn droomwoning aan voldoen? Het is goed om u op voorhand af te vragen in welk deel van de stad u wilt wonen, hoeveel slaapkamers de woning moet hebben en zoekt u een kant-en-klare woning of een klusobject? Een prettige woonomgeving en de juiste oppervlakte is van groot belang, daarom is het goed om op voorhand een selectie te maken.

Wat kost een aankoopmakelaar?
Het inschakelen van Buisman Makelaars als uw NVM Aankoopmakelaar kost € 1.995,- exclusief btw. Voor dit bedrag nemen wij u alles uit handen en begeleiden het proces van u als koper van A tot Z.

Buisman Makelaars inschakelen als aankoopmakelaar
U kunt Buisman Makelaars inschakelen als uw aankoopmakelaar. Maak hiervoor gebruik van ons contactformulier onderaan deze pagina, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend eerste gesprek. Direct contact met ons opnemen is ook mogelijk, wij zijn bereikbaar op 0320-202040. 

 Schakel Buisman Makelaars in als uw NVM aankoop makelaar, dan bent u in ieder geval gegarandeerd van een goede koop!
contactformulier

Gratis waardebepaling

Wat kan Buisman Makelaars voor mij betekenen bij de verkoop van mijn woning?

Lees meer Verkoopmakelaar

Aankoopmakelaar

Ik heb mijn droomhuis gevonden, maar hoe nu verder? Een aankoopmakelaar!

Lees meer Aankoopmakelaar

Taxaties

U heeft een woning gekocht of u gaat uw hypotheek oversluiten.

Lees meer Taxatie

Hypotheken

Hoeveel kan ik eigenlijk lenen en kan ik dat wel betalen?

Lees meer Hypotheken